Random Runner gokkast – Online gokken op een klassieker

Wanneer je de Random Runner gokkast ziet, dan moet deze toch echt wel bekend zijn als je al een keer eerder hebt gegokt. Deze gokkast is online ook een grote favoriet, omdat deze erg makkelijk te spelen is. Veel mensen kiezen voor deze automaat, omdat het er één is die veel uitbetaald op het moment dat je aan het winnen bent. Zo kan je tijdens een winnende periode al snel duizenden euro’s winnen en laten uitbetalen. De inzet die je op deze gokkast moet doen hoeft daarvoor niet eens erg hoog te zijn. Ondanks dat het makkelijk is om deze gokkast te bespelen is het verstading om vooraf wat uitleg te krijgen. Zo wordt er op deze gokkast gespeeld met de O/4 gok functie. Hierbij kan je met waneer je 1 kers draait alsnog punten krijgen als de knop op 4 verlicht. Bij 0 win je dus niets. Om alles helemaal duidelijk te maken hebben wij het gebruik van het basisspel en het bovenspel hieronder voor jou uitgelegd.

Basisspel van de random runner

Random RunnerHet basisspel van de Random Runner is erg makkelijk. In het basisspel beschik je over 3 rollen, waarop je verschillende symbolen tot een winnende combinatie moet zien te draaien. De middelste symbolen kunnen hierop van links naar rechts een combinatie vormen die winstgevend is. Daarnaast kan je ook winnen als de Kroon symbolen door elkaar willekeurig op de rollen worden gedraaid. Op deze gokkast is er een auto hold functie actief. Dit houdt in dat, wanneer er een gedeelte van een bepaalde combinatie verschijnt waarbij je grote winkansen hebt, deze worden vastgehouden voor de volgende draai. Als je dit niet wilt kan je deze hold ook weer deactiveren en opnieuw draaien. Als je wint met een combinatie, dan kan je kiezen wat je met de gewonnen credits wilt doen. Je kan ze gebruiken om verder te kunnen spelen op het basisspel, maar je hebt ook de mogelijkheid om punten naar de winmeter te zetten en te gebruiken op de rollen in het bovenspel.

Bovenspel van de Random Runner

Wanneer je in het bovenste spel terecht komt en gaat spelen kunnen de winsten nog hoger op gaan lopen. In het bovenspel is het mogelijk om te spelen met 5 credits. Hierbij worden er 4 credits van de winbank ingezet en 1 credit ingezet van de draai die je doet van de normale credits. Als je inzet speel je op de bovenste 3 rollen van de gokkast. Met een hogere inzet kan je grotere prijzen winnen en kunnen peren en klokken bijvoorbeeld al 40 credits opleveren. Draai je de hoogste prijs, dan win je maar liefst 200 credits als je 3 sterren draait. Op de winbank kan het totaal van de door jou gewonnen credits erg hard oplopen. Er is namelijk geen maximum aan het totaal gebonden, waardoor je makkelijk door kan spelen of kunt kiezen voor een uitbetaling.

Ben je klaar met spelen en wil je de winsten laten uitbetalen dan kan dit met de knop kassa en uitbetalen. Vervolgens krijg je een aantal instructies die je op moet volgen. Dit is om door te geven aan het online casino naar welk rekeningnummer het gewonnen geld overgemaakt moet worden. Het geld is uit te betalen vanaf een winst van 10 euro en het geld zal binnen enkele dagen op de bankrekening van jouw keuze staan.